Zaterdag 3B: Naaldwijk haalt flink uit bij Madestein, winst Lyra en KMD

Naaldwijk had totaal geen genade met hekkensluiter sv Madestein en schoot een elftal treffers achter de Haagse doelman. Ook Lyra haalde punten op in de Residentie. Bij Laakkwartier werd met 1-2 gewonnen. KMD hield tegen Te Werve de punten in eigen huis.

Tekst: Roland van der Linden         |    Foto’s: Rob Römer & Hans Wüstefeld

Laakkwartier – Lyra

Aan de Jan van Beersstraat leek het duel tussen Laakkwartier en Lyra op een 0-0 ruststand af te stevenen, maar uit het niets kwam Lyra op voorsprong vijf minuten voor de pauze. Op aangeven van Marc den Toom scoorde Julian du Chatenier. Vlak na de doelwisseling viel de 0-2. Roy van der Sar nam de treffer voor zijn rekening. Uit een benutte strafschop van Karam Boukhari kwam Laakkwartier nog wel terug tot 1-2, maar het lukte niet om nog een punt uit het vuur te slepen. (Foto’s: Laakkwartier-Lyra: Hans Wüstefeld)

sv Madestein – Naaldwijk

De Westlanders liepen in de eerste helft volledig over sv Madestein heen. Randy van Schelt (3x), Danny Niël, Demian Kok, Jordy van Calsteren en Floris Groot zorgden voor een eclatante 0-7 voorsprong. In het tweede bedrijf deed de ploeg van trainer Harry Akkermans het iets rustiger aan. Na de 0-8 van Demian Kok voerden Danny Niël de score op naar 0-10. De tweede treffer van Niël kwam voort uit een strafschop. Demian Kok had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 0-11.

KMD – Te Werve

In de eerste helft konden zowel KMD als de Rijswijkers het doel niet vinden. Na de doelpuntloze eerste helft trok KMD de winst na de thee naar zich toe. Sam Haghighat en Timo Fidder schoten KMD naar een 2-0 overwinning. KMD kon de punten goed gebruiken in de strijd om uit de gevarenzone weg te blijven. Voor het Te Werve van trainer Huib van Oostrom Soede zijn de zorgen nog steeds groot. (Foto’s KMD-Te Werve: Rob Römer)