Haaglanden Voetbal TV over DHC met John van Zweden en John de Letter

In een speciale uitzending van Haaglanden Voetbal TV  – in plaats van ‘Wedstrijd van de Week’ op woensdagavond een uitzending over DHC, de geplaagde club uit Delft.

In dit programma schuiven bij presentator Ton Beije aan tafel aan John van Zweden, de beoogd nieuwe voorzitter van DHC en de huidige trainer John de Letter.

Met John de Letter een uitgebreid gesprek over dit seizoen (‘we maken het seizoen gewoon af’), zijn visie over de nieuwe plannen en de toekomst van de club.

John van Zweden praat uitvoerig over hoe zijn relatie met DHC is ontstaan, de vele gesprekken de laatste tijd, het vertrek van de voorzitter onlangs, zijn plannen voor de toekomst als de leden van DHC op de komende Algemene Leden Vergadering (27 maart) tenminste akkoord gaan.

E-mail

Maar ook komt hij uitgebreid terug over een lelijke e-mail die onlangs is verspreid, hoe hij daarmee omgaat en welke stappen er genomen zullen worden. Ook vertelt Van Zweden over de bestuurlijke invulling, want hij geeft zelf al aan geen ‘vergaderdier’ te zijn.

Waar te zien?

Het programma is woensdagavond om 18.05 uur te zien op zowel het TV-kanaal van Den Haag FM als ook op deze website. Gaat het goedkomen met DHC na dit zo dramatische seizoen voor de roemruchte club?

Het TV-kanaal van Den Haag is te zien in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Lees verder