Vrouwen Cup: RKDEO bekert eenvoudig verder, ruime zege op DUNO

In Nootdorp bonden RKDEO en DUNO de strijd met elkaar aan in de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi voor vrouwen. De thuisploeg was duidelijk de bovenliggende partij en mag het in de volgende ronde opnemen tegen DSVP.

Al na een kwartier spelen had RKDEO een 2-0 voorsprong te pakken op de Haagse tegenstander. Jona Regales opende de score in de zesde minuut, waarna Carolina Nepomuceno voor een 2-0 stand zorgde. Bij rust was het duel al beslist. Ginger van der Voort (foto) voerde met twee treffers de score op naar 4-0.

In de tweede helft gingen de Nootdorpse handen al na twee minuten weer de lucht in. Met haar tweede doelpunt zorgde Carolina Nepomuceno voor een 5-0 stand. De ploeg van trainer Wendy Rietveld deed het daarna wat rustiger aan. Ginger van der Voort en Duygu Karadirek bepaalden de eindstand op 7-0.