Warming-up zaterdag 5B/5C: Quick hoopt op puntenverlies ONA en GSC ESDO

In 5B gaat de titelstrijd tussen drie ploegen. Quick lijkt in HDV een eenvoudigere tegenstander te treffen dan haar concurrenten. GSC ESDO krijgt Moordrecht op bezoek en ONA moet zien af te rekenen met DVC.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

Quick heeft vijf punten achterstand op de beide koplopers, maar heeft een duel minder gespeeld. Tegen HDV mag een overwinning voor de Haantjes verwacht worden. GSC ESDO zal het een stuk lastiger krijgen in het duel met Moordrecht. De wedstrijd vangt aan om 14.30 op Sportpark Escamp I.

DVC mag proberen om het ONA lastig te maken en wellicht voor een surprise te zorgen. Het team van trainer Marco Immers (foto) is opgeklommen naar een vijfde plaats. Ook WIK heeft nog zeker ambities om een verbetering aan te brengen in haar huidige positie op de ranglijst. Een zege op achtervolger Gouderak zou de ploeg uit het Zuiderpark goed helpen in het bereiken van dit doel.

REMO is gastheer voor ASW. De Haagse club kan wellicht boven zichzelf uitstijgen en minimaal een punt te veroveren. In de onderste regionen speelt Toofan een uitduel bij Wanica Star. SVO Buytenpark mag proberen hekkensluiter De Ster aan de zegekar te binden aan de Brinkerinckstraat.

5e klasse C

DVV Delft won pas twee keer deze competitie. In het thuisduel tegen Flakkee liggen er zeker mogelijkheden om weer een punt of punten aan het totaal toe te voegen.

Lees verder