Warming-up zaterdag 2 E: Concordia hoopt zich te herpakken tegen HMSH

Het is nog altijd spannend in de competitie. Door een reeks van vijf overwinningen is RKDEO ondertussen geklommen naar de top vier. SVC`08 is weer te vinden op de nummer één positie, omdat concurrent FC Skillz niet in actie kwam.

Tekst: Marlon Taal

RKDEO zette de serie zeges voort door met 0-2 te winnen van Concordia. Dit leidt tot een plek bij de top vier in de competitie. Voor zaterdag staat voor de ploeg van Wesley Epskamp een thuiswedstrijd op het programma tegen laagvlieger Wilhelmus. De ploeg uit Voorburg won overigens wel met 3-1 van Full Speed.

Concordia hoopt zich te herpakken na het verlies tegen de Nootdorpers. Om drie uur wordt er aan de Brasserskade afgetrapt tegen HMSH. De Hagenaars gaven een voorsprong weg tegen Berkel. Ondanks dat was trainer Faizel Soekhai (foto) niet ontevreden over het spel.

Full Speed gaat thuis spelen tegen Westlandia. De ploeg uit het Westland won met minimale cijfers van VFC uit Vlaardingen. De winst zal hard nodig zijn om te blijven aansluiten bij de top vier. SVC’08 was thuis te sterk voor HVC’10 en staat daardoor weer even bovenaan. Om half drie zal de equipe van trainer Jeffrey Frijters aantreden in Vlaardingen om het op te nemen tegen CWO.

HVC’10 neemt het op in Den Haag tegen FC Skillz, dat vorig weekend niet in actie kwam omdat het duel bij CION werd afgelast. Tot slot Vitesse Delft. De ploeg van trainer Ronald Hes won overtuigend met 3-0 van CWO. Om druk te blijven geven op de nummer één en twee zullen de Delftenaren moeten winnen van VFC uit Vlaardingen

Lees verder