Zaterdag 3B: Laakkwartier geen partij voor sc Monster, sv Houtwijk soeverein

Sportclub Monster ondervond op Sportpark Polanen weinig tegenstand van Laakkwartier en boekte een ruime overwinning. Ook sv Houtwijk en Duindorp sv hadden geen kind aan hun tegenstanders. Beide teams schoten een half dozijn treffers binnen.

Sportclub Monster – Laakkwartier

Op eigen veld liet Sportclub Monster weinig heel van Laakkwartier. Al vanaf de start kreeg de thuisploeg kansen. Bas de Brabander stelde in de tiende minuut Jordi van Maanen in staat om te scoren en was zeven minuten later ook de aangever voor zijn broer Bink. Vlak voor rust zorgde Jesper Warbout voor een comfortabele 3-0 stand. In de tweede helft voerde Sportclub Monster de score verder op. Keke Stam, Jordi van Maanen, Jurgen Warbout en Bink de Brabander waren verantwoordelijk voor de 7-0 eindstand.

sv Madestein – Duindorp sv

Dankzij een eenvoudige overwinning op sv Madestein is Duindorp sv opgeklommen naar de vierde plaats. De thuisploeg leek met maar acht spelers te moeten beginnen, maar kon uiteindelijk voldoende spelers op de been brengen. Al in de eerste helft besliste de formatie van trainer Martin Abbenhuis (foto) het duel dankzij treffers van Benito Bodmann (2x), Mitchell Verbruggen en Dylan Verbaan: 0-4. Na een tegentreffer van sv Madestein in de tweede helft liep Duindorp sv weg naar een 1-6 eindzege. De eerste treffer kwam voort uit een benutte strafschop en het slotakkoord was voor Fransesco Fens.

sv Houtwijk – Zuid West DH

In het duel met laagvlieger Zuid West DH boekte sv Houtwijk een dik verdiende overwinning. Door doelpunten van Kubilay van Oosten (3x), Sinan Ocal (2x) en Lesley Baggerman uit een strafschop kwam een 6-0 eindstand op het scorebord te staan.