O23 1A: Eerste overwinning van RKAVV, Forum Sport in balans

Op de Kastelenring kon RKAVV eindelijk de eerste overwinning van het seizoen boeken. FC Lisse werd slachtoffer van de Leidschendamse dadendrang. Forum Sport hoopte ook dezelfde mijlpaal te bereiken, maar bleef bij DEM steken op een gelijkspel.

DEM – Forum Sport

De ploeg uit Voorburg moest ook deze week weer een beroep doen op spelers uit de JO19 om het team compleet te krijgen. In de eerste helft waren er weinig kansen. Forum Sport dacht op 0-1 te komen, maar de assistent-scheidsrechter dacht daar anders over. Meteen daarna viel het doelpunt aan de andere kant. Na de thee kwam DEM op 2-0 en voorkwam Forum Sport-doelman Bhor Grötzinger een grotere achterstand.

In een spannende slotfase schoot JO19-speler Kaja Havelaar de aansluitingstreffer binnen. Na een doelpunt van DEM in de 86e minuut kwam de 3-2 op het bord na een benutte strafschop van Havelaat. Forum Sport ging daarna er vol voor en in blessuretijd zorgde Mouad Zibouh voor de 3-3.

RKAVV – FC Lisse

RKAVV deed de laatste plaats over aan Forum Sport na een 4-2 overwinning op FC Lisse. In de eerste helft nam de formatie van trainer Patrick van Pruijssen (foto) een 2-0 voorsprong door treffers van Bill Orifa en Yassine Lahtal. Na de thee kwam FC Lisse dankzij Jip Jesse en Dilano Wegkamp op gelijke hoogte. In het laatste kwartier pakte RKAVV toch de volle buit. Adnan Asadi en Yassine Lahtal zorgden voor een 4-2 zege.