O23 3E/4I: TAC’90 houdt SV Den Hoorn op gelijkspel, winst voor Verburch

TAC’90 nam tegen sv Den Hoorn een 2-0 voorsprong, maar zag in de slotfase de koploper toch nog op gelijke hoogte komen. Wanica Star hield Verburch tot net na de rust nog redelijk bij. Uiteindelijk stapten de Poeldijkers met een forse zege van het veld.

3e divisie E

TAC’90 speelde een prima thuisduel tegen lijstaanvoerder sv Den Hoorn en creëerde veel kansen.  De Haagse ploeg kon in de eerste helft tweemaal scoren, maar vond ook een flink aantal keren de uitstekend spelende doelman Erwin van der Windt op zijn pad. In de 33e minuut werd de score geopend door Moatamid Tahiri en negen minuten later was ook Jabrane el Youssefi trefzeker: 2-0.

In de tweede helft kreeg TAC’90 weer diverse mogelijkheden om te scoren, maar de Hoornse doelman hield zijn doel schoon. In de zeventigste minuut kopte Felix Nijman de 2-1 binnen. sv Den Hoorn, de ploeg van trainer Nick van den Bos (foto) voerde de druk op de equipe van trainer Fouad Guernaoui op. TAC’90 kreeg nog wel kansen op de 3-1, maar in de 81e minuut scoorde Efe Turkoglu uit een vrije trap van vijfendertig meter afstand de gelijkmaker: 2-2.

4e divisie I

Verburch zette Wanica Star meteen onder druk en scoorde in het eerste half uur twee keer. De rust in Den Haag werd bereikt met een 1-3 voorsprong voor de Poeldijkers. Na de thee kwam Wanica Star nog terug tot 2-3. Individuele fouten leidden daarna tot vier tegentreffers, waardoor Verburch met een 2-7 victorie naar huis ging. Lucio Duyvenstein, Daniël Verseput (3x), Addis Hakamahan, Jarno Houtenbos en Jamil Tahiri scoorden namens Verburch. Riaz Zahoer en Marciano Sewlal waren trefzeker voor Wanica Star.