Warming-Up zaterdag 2 E: SVC’08 en Vitesse willen zich voor eigen aanhang revancheren

Boven in de ranglijst ligt het nog altijd helemaal open. Na achttien wedstrijden te hebben gespeeld is er dus nog van alles mogelijk. Onderin begint het steeds meer uit te lopen. Voor het komende weekend staan de volgende wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

FC Skillz speelde gelijk tegen HVC’10. Ondanks het gelijke spel staat de ploeg uit Wateringen wel op de eerste plek met een wedstrijd minder gespeeld. Zaterdag wordt om half drie afgetrapt in Berkel tegen de club van die naam. HVC’10, dat na dit seizoen afscheid neemt van Piet en Henk Boon, treedt op de Rondgang in Hoek van Holland aan tegen het Vlaardingse CWO.

SVC’08 ging met liefst 3-0 kansloos onderuit een week terug bij datzelfde CWO. Daardoor is de koppositie nu uit zicht. De ploeg uit Wassenaar zal zich willen herpakken. Dat moet dan voor eigen publiek op het Oostersportpark gebeuren tegen een andere club uit Vlaardingen, VFC.

RKDEO wist ook afgelopen zaterdag weer te winnen. In een thuiswedstrijd werd laagvlieger Wilhelmus met 2-0 aan de zegekar gebonden. Voor zaterdag staat voor RKDEO een uitwedstrijd op het programma tegen Westlandia. Wilhelmus trapt om half drie af tegen HMSH. Het verschil tussen beide ploegen is slechts één enkel punt. Concordia verloor van HMSH met 2-1. Voor zaterdag staat een thuiswedstrijd op het programma. Om vier uur bindt de ploeg van trainer Wesley Zandstra aan de Brasserskade de strijd aan met CION, de ploeg van de vertrekkende Haagse trainer Ricky van den Bergh.

Full Speed beleeft geen beste tweede seizoenshelft. Ook dit weekend kon de ploeg uit Delft niet winnen. In eigen huis verloor het met 0-3 van Westlandia. Zaterdag staat er een Delfse derby op het programma tegen Vitesse Delft. De formatie van Ronald Hes (foto) wist vorig weekend ook niet te winnen. In Vlaardingen verloor het 2-0 van VFC. Belangrijke punten zijn er dus zaterdag te verdienen op sportpark Tanthof-Zuid.

 

Lees verder