Warming-up zaterdag 4C/5B: Belangrijke duels voor BMT en Quick in promotiestrijd

Dit paasweekend slechts een beperkt inhaalprogramma, met uitzondering van de Tweede en Derde Divisie. In 4C staan twee duels op zaterdag op het programma. Semper Altius stuit op sv Loosduinen en BMT dat bovenin meedraait gaat de strijd aan met HPSV. In de vijfde klasse B kan Quick zich op de tweede plaats nestelen als van Gouderak gewonnen wordt.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse C

Voor BMT zijn de belangen groot in het uitduel bij HPSV. De bezoekers staan op een keurige tweede plaats en kunnen deze positie verstevigen met een zege. BMT heeft nu een punt voorsprong op GDA en DUNO, maar twee duels minder gespeeld. Met een overwinning komt BMT ook iets dichterbij koploper PGS/VOGEL, maar het kampioenschap lijkt richting Ockenburgh te gaan.

In Rijswijk gaat sv Loosduinen op bezoek bij Semper Altius. Voor de thuisploeg van trainer Jan Willem Jonker (foto), die pas één punt veroverde dit seizoen, is de degradatie bijna een feit. De uitspelende equipe van trainer Ronald Paats kan met een zege een goede stap zetten richting lijfsbehoud.

5e klasse B

Quick gaat op bezoek bij middenmoter Gouderak. Voor de Haantjes een belangrijk treffen. De Haagse ploeg kan bij winst de tweede positie overnemen van GSC ESDO, dat de afgelopen weken punten liet liggen. Bij een overwinning heeft Quick nog vier punten achterstand op koploper ONA.

Lees verder