DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 18 april

Studio ADO Extra  

In deze aflevering kijken wij terug op de wedstrijd tegen Almere City FC met interviews met de spelers Mario Bilate en Thomas Verheydt. Ook een gesprek in de ADO Legend Lounge met oud-speler van toen nog FC Den Haag Chris Treling.

Woensdag 19 april

‘Oude Glorie aan tafel’ met Peter Oskam

In deze aflevering schuift aan Peter Oskam. Oskam was scheidsrechter in de HVB, KNVB en het betaalde voetbal. Was officier van Justitie, voorzitter van het KNVB district West II, lid van de Tweede Kamer en tegenwoordig burgemeester en delegate voor de UEFA.

Donderdag 20 april

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we vooruit naar de wedstrijd van vrijdagavond tegen De Graafschap uit met één van de ADO Den Haag-spelers en vragen aan trainer Dick Advocaat tijdens de wekelijkse persconferentie. Ook een gesprek met oud-speler John Lindford, die speciale gast was in de ADO Lounge tijdens het duel van afgelopen zondag tegen Almere City FC.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO : Kanaal 40 / Caiway : Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied) / KPN : Kanaal 1312 / XS4ALL : Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder