Voetbal buiten de regio: Dylan Storm (Deltasport) stapt ook over naar CION

Dylan Storm (op de foto met Sebas Verburgh) is de tweede speler die in korte tijd van Deltasport de oversteek maakt naar CION, dat net als diverse regioclubs, uitkomt in de tweede klasse E. De linksbenige centrale verdediger speelde zijn gehele jeugd bij VFC en verliet zijn jeugdliefde voor Broekpolderploeg Deltasport.

De 20-jarige Storm sprak lovend over zijn nieuwe club: ,,CION is een leuke, gezellige vereniging met de juiste sfeer. Ze hebben de afgelopen jaren een stijgende lijn te pakken qua prestatie, daar wil ik graag onderdeel vanuit maken. Sebas Verburgh kom ik regelmatig tegen in de sportschool waar ik werk en na enkele gesprekken met wat jongens, die ik ken uit de CION-selectie, is het balletje gaan rollen. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen en samen de stijgende lijn voort te zetten.”

Vlaardings talent

Sebas Verburgh over de komst van Dylan Storm: ,,Wederom een jong Vlaardings talent dat zijn weg weet te vinden richting CION. Ondanks dat wij geen jeugd hebben blijft CION toch aantrekkingskracht houden bij deze generatie spelers. Dylan krijgt de kans zich verder te ontwikkelen aan de hand van enkele zeer ervaren verdedigers die we nu hebben rondlopen. We zien de potentie van Dylan en hopen, zoals hij zelf zegt, met elkaar die stijgende lijn voort te zetten.”

Dimitri van der Meer

Ook VFC-spits Dimitri van der Meer komt over naar de Broekpolder. De 25-jarige Van der Meer is vanaf jongs af aan te vinden op het complex aan de Sportlaan. Al vanaf de F-pupillen speelde hij in het geel-zwart en maakt hij inmiddels alweer zes seizoenen deel uit van VFC-zaterdag. Komend seizoen draagt ook hij het shirt van CION.

Lees verder