HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Vrouwencompetitie

ADO Den Haag – PSV

Keuken Kampioen Divisie

De Graafschap – ADO Den Haag

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

OFC-Scheveningen, Excelsior Maassluis-Quick Boys, FC ’s-Gravenzande-Goes, Voorschoten’97-Forum Sport, HVV-Die Haghe, DHC-VUC, sv Honselersdijk-DSO, sv Nootdorp-UVS, Wippolder-VELO, sv Den Hoorn-Valken’68, CION-Vitesse Delft, RKDEO-HVC’10, FC Skillz-VFC, HMSH-SVC’08, sv Houtwijk-Lyra, Naaldwijk-sc Monster, Schipluiden-MVV’27, SEP-sv Charlois, Oliveo-DHL, DUNO-ODB, sv Loosduinen-GDA en Semper Altius-Quintus

Zondagcompetitie

Westlandia-Hollandia

ZONDAG

Zondagcompetitie

Quick-Groene Ster, DEM-TOGB, RKAVV-Heino, SJC-HBS en DOSKO-TAC’90.

Dat zijn dit weekend maar liefst 30 wedstrijden (!). Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. De tussenstanden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur in zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder