Warming-up zaterdag 3B: sc Monster kan fel begeerde titel binnenhalen

Het kampioenschap is bijna binnen voor Sportclub Monster. Zelf won de ploeg van Marco Meijer makkelijk bij Naaldwijk (1-4), terwijl LYRA dure punten liet liggen bij Houtwijk (1-1). Verburch won wel, 4-0 tegen Te Werve. Wie er in 3B p/d-duels gaat spelen, wordt een strijd tussen de nummers zes tot en met elf.

Tekst: Hans Kulk

Feest in Monster wordt het zaterdagmiddag als de thuisclub zelf wint van sv Houtwijk en LYRA Verburch verslaat. In dat geval zijn trainer Marco Meijer (foto) en consorten niet meer te achterhalen. Wint Verburch en verliest sc Monster dan keert de spanning in 3B volledig terug aangezien over twee weken de kraker tussen Verburch en sc Monster op het programma staat. Maar dat is koffiedik kijken, eerst maar afwachten hoe het zaterdagmiddag afloopt in Monster en De Lier.

Onderin

Vanaf plek zes tot en met elf is niemand nog veilig. Drie van deze kandidaten spelen uiteindelijk p/d-duels voor handhaving in de derde klasse. Te Werve staat er het slechts voor (21-22), het is dit weekend ook nog eens vrij. Schipluiden heeft 25 punten (uit 20 duels) en speelt dit weekend bij Zuid West DH. De ploeg uit Midden-Delfland komt normaliter op 28. Laakkwartier (27 uit 20) ontvangt Duindorp SV, de oud-ploeg van vertrekkend coach Roel Zandbergen. KMD (27 uit 20) is gastheer voor sv Madestein. Dennis Roerade en consorten hebben bij winst 30 punten. sv Houtwijk (28 uit 21) gaat zoals reeds vermeld bij aanstaand kampioen sc Monster op bezoek, terwijl Naaldwijk (28 uit 20) een uitduel speelt bij MVV’27.

Samengevat, aan de onderkant van 3B is echt nog van alles mogelijk. Waardeloos voor de betreffende ploegen, maar heerlijk voor de neutrale voetballiefhebber!

Lees verder