DHC trekt Volkan Yilmaz aan als secretaris selectiezaken

Geen nieuwe speler voor de selectie van DHC, maar wel een uitbreiding van de staf. De 36-jarige Volkan Yilmaz (foto) gaat, om technisch manager Dennis Young te ondersteunen, aan de slag als secretaris selectiezaken.

Volkan Yilmaz begon met voetballen bij BMT en speelde als jong talent nog bij Haagse selectie van de KNVB. Yilmaz: ,,Vervolgens ben ik met mijn toenmalige trainer –  en met een gebroken enkel – naar sv Honselersdijk gegaan, heb daar goed gerevalideerd en twee seizoenen gespeeld. Daarna ben ik naar het inmiddels opgeheven Tonegido gegaan, waar ik mijn mooiste periode heb gehad, met een promotie naar de toenmalige hoofdklasse.”

Benaderd

,,We speelden toen nog tegen DHC in de promotie/degradatiestrijd”, gaat Volkan Yilmaz verder. ,,Na wat onenigheid ben ik gestopt met voetballen, ik had er geen zin meer in en koos toen voor mijn gezin.” Maar zoals vaker, ging het na verloop van tijd toch weer kriebelen. ,,Vialli Serbony heeft mij toen  overgehaald om voor RVC Celeritas te komen spelen en dat heb ik twee seizoenen gedaan”, aldus Yilmaz. ,,Ik heb goed contact onderhouden met Dennis Young en hij heeft mij nu benaderd om hem te gaan ondersteunen in zijn nieuwe functie als technisch manager bij DHC. Het leek mij leuk om deel uit te maken van het project en heb vervolgens zonder lang na te denken ‘ja’ gezegd.”

Lees verder