O23 3D/3E: Graaf Willem II VAC wint uitduel bij Zuid West DH

In 3D sloot RKDEO de competitie af met een forse nederlaag tegen ARC. Kampioen sv Den Hoorn was in 3E een maatje te groot voor FC ’s-Gravenzande. Graaf Willem II VAC was op vreemde bodem te sterk voor Zuid West DH. Ook Wilhelmus en HVV waren aan de winnende hand.

3e divisie D

RKDEO O23 – ARC O23

RKDEO had weinig in te brengen tegen de club uit Alphen aan de Rijn. Na negentig minuten voetballen stond een 1-6 eindstand op het bord. Matthijs Meijers (foto) scoorde het enige doelpunt voor de formatie van trainer Devin Krul.

3e klasse E

FC ’s-Gravenzande O23 – sv Den Hoorn O23

sv Den Hoorn was vanaf de aftrap meteen de betere ploeg. Na twee minuten schoot Tim Muller de bal van 22 meter hard en laag in de hoek: 0-1. sv Den Hoorn voetbalde daarna goed onder de druk uit van de thuisploeg. In de 31e minuut viel de 0-2 door Richeldo Sno, die terugkeerde in de basis na lang blessureleed. Na de rust strafte KayZhe van Es een fout van de Westlandse keeper genadeloos af en kwam de 0-3 op het bord. Richeldo Sno nam de laatste treffer van het duel voor zijn rekening en bepaalde de eindstand op 0-4. Met nog drie minuten te spelen kreeg FC ‘s-Gravenzande nog een penalty, maar doelman Stan van der Gaag pakte deze klemvast. sv Den Hoorn eindigde de competitie ongeslagen met 36 punten uit 14 duels.

Zuid West DH O23 – Graaf Willem II VAC O23

In een sportief duel waarin er niets meer op het spel stond nam Graaf Willem II VAC de overwinning mee terug naar de Roggewoning. Door een loepzuivere hattrick van Stijn Moeselin won de ploeg van trainer Arjan Kortleven met 0-3 en eindigde op een keurige tweede plaats. Hekkensluiter Zuid West DH was al gedegradeerd naar de Vierde Divisie.

TAC’90 O23 – HVV O23

Op Sportpark De Verlichting klom HVV door een zege op TAC’90 naar de vijfde plaats. De Kroonleeuwen wonnen het uitduel met 1-2. HVV eindigde de competitie met achttien punten net als TAC’90.

Wilhelmus O23 – RKDEO O23-2

Bij rust had de thuisploeg van trainer Falco van der Eijnden al een 3-0 voorsprong opgebouwd door doelpunten van Sieb Bos, Twan Fako en Yannick Willems. Na de thee kon Wilhelmus nog twee treffers toevoegen aan haar totaal. Nu waren Valentin Adrian en Yannick Willems trefzeker: 5-0.