PGS Vogel heeft technische staf rond en weet spelersgroep intact te houden

De huidige technische staf van PGS Vogel, dat knap het kampioenschap met de ploeg in de wacht wist te slepen, had eerder al aangegeven nog zeker één seizoen zich te verbinden aan de vereniging. Met het aantrekken van Geoffrey Westerhof en Marco Salentein was de nodige uitbreiding al snel gerealiseerd.

Belangrijkste doel was verder om de huidige spelersgroep bij elkaar te houden. De vereniging is er dan ook meer dan trots op dat slechts één speler ervoor gekozen heeft om te stoppen, maar alle andere spelers gaan door bij de club op sportpark Ockenburgh, die het avontuur een klasse hoger graag willen meemaken. Ook is de vereniging blij dat een groot deel van de spelers van het tweede elftal besloten heeft om door te gaan. De basis werd hiermee al gelegd en kon er gericht gezocht worden naar geschikte en benodigde aanvullingen. Ook hier kunnen we vermelden dat dit goed gelukt is.

Technische staf

De technische staf van PGS Vogel voor het komende seizoen ziet er als volgt uit: Vita Lorente (foto) (hoofdtrainer), Mark van Ruitenbeek (assistent-trainer), Geoffrey Westerhof (assistent-trainer), Wim van Laar (technisch adviseur), Rob van Alem (keeperstrainer), Fred van Alem (medische staf), Caroline Verstraate (teammanager), Marco Salentein (leider).

Nieuwe spelers

Nieuwe spelers voor het seizoen 2023-2024: Djamel Boerstra (GSC ESDO), Serano van der Hurk (sv Houtwijk), Silver Wartna (HBS), Ramon Dirksen (ODB), Mikey van den Berg (Scheveningen), Amine Hayoun (GSC ESDO), Danny Geerman (Toofan), Oussama Chaabaoui (HDV), Mo Lamsellak (Zuid West DH), Jadon Dammers (HDV), Romario Sing (ODB), Alric Everts (TAC’90), Jesse Mulder (HDV), Ilyas Essabir (HDV), Bilal Daouayry (HDV) en Aydin Yildirm (HDV).

Lees verder