Gran Canaria enorm in trek als locatie voor trainingskamp

De competitie is achter de rug, de voetballers genieten van een welverdiende rust, al zijn sommigen al bezig met het eerste deel van de voorbereiding. Diverse clubs kijken al naar volgend seizoen en hebben hun trainingskamp tijdens de winterstop al vastgelegd bij onze partner Trainingskampen.nl

Gran Canaria blijkt bij clubs uit onze regio heel populair te zijn als locatie. ,,Het gevolg is, dat Gran Canaria al aardig vol loopt en bijna ‘uitverkocht’ is”, laat Wilfred Schoonderbeek van Trainingskampen.nl weten. Inmiddels hebben WIK (8-12), DUNO (12-16), VUC (12-16) en PGS/Vogel (13-16) hun trainingskamp op het Spaanse eiland in januari al vastgelegd. Ook SVC’08 wil haar trainingskamp – net als afgelopen seizoen – weer beleggen op Gran Canaria. De club had de voorkeur voor de eerste week van januari, maar dan is alles al volgeboekt en wordt het volgens Teun Mooyman van SVC’08 ook de tweede week. Ook GDA is weer volop bezig met – voor de zoveelste keer – een trainingskamp tijdens de winterstop op Gran Canaria.

Jouw club ook op trainingskamp?

Wil jij ook met je club op trainingskamp naar zonniger oorden in het zuiden van Spanje – Valencia, Torremolinos, Malaga, Marbella, Sevilla, Benidorm, etc.-, of noordelijker (Barcelona en omgeving) of Portugal (Algarve) of wellicht een bestemming dichter bij huis of zelfs in Nederland. Alles is mogelijk. Trainingskampen.nl heeft alweer veel vliegtuigstoelen en hotelaccommodatie ingekocht. Wacht niet tot de mogelijkheden beperkter worden. Laat nu aan Haaglanden Voetbal (als partner van Trainingskampen) weten, dat je voornemens bent een trainingskamp te houden in januari (met opgaaf van eventuele data en voorkeursbestemmingen) en wij zorgen dat Trainingskampen met een interessante offerte komt. En, de mogelijkheid, dat Haaglanden Voetbal jouw selectie op de voet gaat volgen met een TV-crew en artikelen en beelden op deze website. Is ook mooie PR voor de club. Bovendien hebben wij een mooi voorstel liggen, dat financieel ook aantrekkelijk kan zijn voor de club.

Laat iets van je horen op trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl (met opgave van naam club, contactpersoon, telefoonnummer).

Lees verder