Excelsior Maassluis start ook eerste deel voorbereiding

Het vlaggenschip van Excelsior Maassluis is zaterdagochtend officieel begonnen aan het seizoen 2023-2024. Onder regenachtige weersomstandigheden werkte de ploeg van hoofdtrainer Steye Jacobs een ruim anderhalf uur durende eerste oefensessie af.

Jacobs kon op de eerste training van het seizoen al direct over een grote spelersgroep beschikken. Naast de veelal bekende gezichten stonden ook nieuwkomers Tristan Croes (RKAVV), Jeroen Haars (ADO Den Haag), Sem Klaassen (Onder 21) en Rens de Vreede (Onder 21) op het veld. Steven Sanchez Angulo (IJsselmeervogels) en Yaël Eisden waren nog niet aanwezig, maar zullen later deze week aansluiten bij de selectie.

Nieuw gezicht

Waar ook de technische- en begeleidingsstaf zo goed als geheel intact is gebleven stond er in de persoon van Roy Kappenburg (foto) toch één nieuw gezicht op het veld. De van FC ‘s-Gravenzande overgekomen oefenmeester zal dit seizoen een van de twee assistent-trainers van hoofdmacht zijn. Marco Bravenboer completeert als andere nieuwe assistent-trainer het geheel.

De komende twee weken zal de selectie onder leiding van Jacobs verschillende trainingen afwerken om vervolgens op zaterdag 15 juli het eerste blok van de voorbereiding af te sluiten met een oefenwedstrijd op bezoek bij SC Telstar (aftrap 13.00 uur)

Lees verder