Bert de Best, technisch manager DSO: ,,Doelstelling komend seizoen is handhaven”

Hij promoveerde afgelopen seizoen met zijn team naar de Vierde Divisie, maar nam afscheid als hoofdtrainer van DSO: Bert de Best (foto). Hij is echter zeker niet vertrokken bij de Zoetermeerse club, waar hij nu de functie van technische manager vervult.

Op vakantie nam ook Bert de Best kennis van de indeling van de Vierde Divisie B, waarin zijn DSO is ingedeeld. ,,Voor DSO is het een mooi, maar vooral ook een pittige indeling. Na twee geweldige jaren zal de doelstelling handhaven zijn, maar dat zal niemand verbazen.”

Derby’s

,,Het is geweldig voor de club dat er weer veel derby’s te bewonderen zijn en de penningmeester zal in zijn handen wrijven”, gaat De Best verder. ,,Er zal weer meer gevraagd worden van de spelers op technisch en tactisch niveau. DSO heeft zijn best gedaan om een Vierde Divisie-waardige selectie neer te zetten, waar ook de spelers zich verder kunnen ontwikkelen, want de rek is er nog niet uit. We zijn trots dat we in deze mooie competitie mogen uitkomen. Maar kunnen wij ons meten met deze goede ploegen, dat zal de vraag zijn.”

Bert de Best wordt als hoofdtrainer bij DSO opgevolgd door Dennis Olman, die overkomt van plaatsgenoot DWO.

Lees verder