Portugese belangstelling voor Tyrese Asante

Tyrese Asante (foto) was afgelopen zaterdag één van de opvallende afwezigen bij ADO Den Haag voor de eerste oefenwedstrijd tegen VELO. De lezing van ADO Den Haag was, net als tijdens de eerste training afgelopen maandag, dat hij ziek was.

Tekst: Ton Beije

Haaglanden Voetbal sprak echter vlak voor de wedstrijd met de zaakwaarnemer van Asante, die wist te melden dat er een aantrekkelijke aanbieding ligt voor de destijds van Quick overgekomen speler. Alleen ADO Den Haag wil niet praten over een vertrek van Asante, die nog een doorlopend contract heeft. Ook Joey Sleegers was niet van de partij en ontbrak ook op de laatste training. Ook van hem werd van ADO-zijde meegedeeld, dat hij ziek is. Echter ook in dit geval mag verwacht worden dat het gaat over een mogelijk vertrek van de aanvaller.

Langs de lijn

Trainer Darij Kalezic wilde na de wedstrijd in een gesprek met Haaglanden Voetbal (wordt later op deze website uitgezonden) hier niet te veel over zeggen en verwees naar technisch directeur Joris Mathijsen. Langs de zijlijn op het VELO-sportpark aan de Noordweg in Wateringen ook twee spitsen, die nog niet over een nieuwe club beschikken: Glynor Plet, het laatst actief bij Telstar en Hagenaar Giovanni Korte, die niet meer onder contract staat bij De Graafschap.

Lees verder