Nieuw tijdperk voor RVC Celeritas na vertrek Dennis Young

Na het vertrek van Dennis Young, start er nu een nieuw tijdperk voor de selectie van RVC Celeritas. ,,Dennis en zijn staf hebben het goed gedaan, maar ook dit seizoen starten we ‘gewoon’ weer in de vierde klasse”, merkt het bestuur van de Rijswijkse club op.

,,En wat voor een vierde klasse! Een prachtige indeling met mooie tegenstanders en zelfs twee Rijswijkse Derby’s.” Voor de nieuwe trainer Yasir Ahmead (foto) zal het best een lastig eerste seizoen worden door het vertrek van wat basisspelers, is de verwachting op het sportpark Irene. ,,Maar er zijn er ook weer veel nieuwe spelers naar de selectie gekomen. Als club zien we dit seizoen als tussenjaar en werken we weer rustig naar de toekomst toe om ooit in de derde klasse te mogen uitkomen.”

Voorbereiding

De voorbereiding voor RVC Celeritas start op dinsdag 8 augustus. De indeling van de vierde klasse D ziet er als volgt uit: Hieronder de voorbereiding. De tegenstanders van de bekercompetitie zijn nog niet bekend. RVC Celeritas – Te Werve – Vredenburch – Maasdijk – SEV – SEP – VDL – Deltasport – FC Zoetermeer – DHL – Quintus – MSV’7.

Lees verder