Robin Knoester (trainer sv Den Hoorn): ,,Krachtsverschillen zullen niet heel groot zijn”

De KNVB maakte onlangs de indelingen voor de competitie 2023-2024 bekend. In de eerste klasse C alle regioclubs bij elkaar. Plus buiten de regio LFC (voormalige FC Boshuizen), Valken’68 en Voorschoten’97. Haaglanden Voetbal polste de eerste reacties van de trainers. In deel 7 Robin Knoester (foto), de nieuwe trainer van sv Den Hoorn. 

Ton Beije

Robin Knoester was de assistent van John Blok bij Tweede Divisionist Scheveningen. Komend seizoen is hij weer hoofdtrainer en bindt hij met sv Den Hoorn de strijd aan met de clubs in de eerste klasse. Knoester heeft er zin in. ,,Dit is natuurlijk een geweldige indeling. Ik verwacht dat de krachtsverschillen niet heel groot zullen zijn. sv Den Hoorn gaat er alles aan doen om er iets moois van te maken.”

Entourage

,,Los van het feit, dat de penningmeesters hier blij van worden, is het voor de spelers natuurlijk ook heel mooi om elk weekend in een goede entourage met veel publiek te spelen”, gaat Knoester verder. Hij voorziet geen problemen met één zondagteam in deze klasse. ,,De clubs gaan hier vast en zeker met elkaar uitkomen.”

Lees verder