ADO Den Haag heet met Pieter Vink nieuwe veiligheidsmanager

ADO Den Haag heeft Pieter Vink (foto) aangesteld als nieuwe veiligheidsmanager. Vink treedt per direct in dienst van de Haagse club. Hij was dinsdagavond al aanwezig bij het traditionele oefenduel van ADO Den Haag bij Laakkwartier.

Pieter Vink was meer dan twintig jaar werkzaam bij de politie en heeft er verschillende posities ingevuld. In die periode was de 56-jarige Vink onder meer nauw betrokken bij de voetbaleenheid van de politie. Daarnaast werkte Vink voor de KNVB op de afdeling Scheidsrechterszaken en floot hij als scheidsrechter jarenlang nationale en internationale wedstrijden. Na het beëindigen van zijn scheidsrechtersloopbaan werd Vink coördinator Toezicht & Handhaving bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Na twee jaar volgde de overstap naar de provincie Zuid-Holland waar hij als teamleider Toezicht & Handhaving aan de slag ging.

Ervaring

CEO Natascha van Grinsven-Admiraal: ,,We zijn heel blij dat we een zeer ervaren veiligheidsman in de persoon van Pieter Vink mogen verwelkomen bij ADO Den Haag. Pieter brengt enorm veel ervaring en kennis met zich mee en zal daarmee een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de ontwikkeling en uitvoering van het veiligheidsbeleid bij ADO Den Haag. De veiligheidsafdeling van de club, naast de nieuwe positie bestaande uit een veiligheidscoördinator, supporters liaison-officer en veiligheidsmedewerker, is weer op volle sterkte.”

(Foto: ADO Den Haag)

Lees verder