Kürşad Sürmeli eerste nieuwe aanwinst ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft met Kürşad Sürmeli (foto) de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De 27-jarige centrale middenvelder heeft een contract tot medio 2025 getekend met een optie voor een extra jaar.

Sürmeli speelde van 2013 tot 2018 voor de voormalige eerstedivisionist Achilles ’29. Hierna kwam de geboren Nijmegenaar uit voor FC Lienden, De Treffers, Giresunspor (Turkije), Sint-Eloois-Winkel Sport (België), FC Dordrecht, MVV Maastricht en Altinordu (Turkije). Bij laatstgenoemde club liep het contract van de middenvelder deze zomer af, waardoor Sürmeli de transfervrije overstap maakt.

Technisch directeur Joris Mathijsen: ,,We waren op zoek naar een ervaren middenvelder die het team kan versterken. Met Kürşad halen we een veelzijdige middenvelder in huis. Daarnaast heeft onze huidige hoofdtrainer in het verleden goed met hem samengewerkt (bij MVV – red.). We heten hem van harte welkom bij ADO Den Haag.”

Trots

,,Het vervult mij met trots dat ik nu voor ADO Den Haag teken. Voor mij persoonlijk is dit een mooie uitdaging en wil ik er alles aan doen om van meerwaarde te zijn voor deze prachtige club. Ik kijk er heel erg naar uit om de spelers, staf en uiteraard de supporters zo snel mogelijk te ontmoeten”, aldus de kersverse aanwinst Kürşad Sürmeli.

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

ADO TV sprak reeds met de nieuwe aanwinst.

Lees verder