Sjaak Polak enthousiast over zijn job als trainer van team VVCS

In het team van de VVCS zijn spelers actief die alsnog hopen om ergens een contract in de wacht te kunnen slepen. Het team heeft als trainer/coach Hagenaar Sjaak Polak (foto), die enorm enthousiast is over zijn functie. Dat liet hij dinsdagavond ook weten, toen hij als aandachtig toeschouwer aanwezig was bij het duel tussen Laakkwartier en ADO Den Haag.

Tekst: Ton Beije

,,Er lopen zulke goede voetballers rond in dat team, dat het mij zou verbazen als diverse spelers straks alsnog een contract ergens gaan tekenen.” Ook over de twee ex-ADO Den Haag-spelers, Nick Broekhuizen en Robin Buwalda is Polak lovend.

Dagelijks

Er wordt dagelijks in Zeist hard getraind door het team. ,,Ik denk dat alle spelers volgende week al topfit zijn.” In haar eerste wedstrijd, was het team VVCS met 3-1 te sterk voor Eerste Divisionist VVV Venlo. ,,We hebben een druk programma, er kwamen nog meer verzoeken van tegenstanders, maar we zitten gewoon vol.” Ook Polak zelf hoopt, nadat hij afgelopen seizoen stopte als hoofdtrainer bij de ADO Den Haag-vrouwen een nieuwe club te vinden. Recent wist hij – op verzoek van oom Bram Poons – Laakkwartier nog te behoeden voor degradatie naar de vierde klasse.

Programma

Het programma voor het Team VVCS ziet er als volgt uit:
18/7 14.00 uur Roda JC – Team VVCS (Stadion)
22/7 17.00 uur PAS Lamia – Team VVCS (Alkmaar)
25/7 18.30 uur Fortuna Sittard – Team VVCS (Nederweert Eind)
30/7 16.00 uur Al Riyadh – Team VVCS (Tiel/Maurik)
5/8   19.00 uur sc Heerenveen – Team VVCS (Skoatterwâld)

Lees verder