Team VVCS van coach Sjaak Polak nipt onderuit bij Fortuna Sittard

Het Team VVCS, met spelers die nog niet over een contract beschikken voor komend seizoen, staat dit seizoen onder leiding van Hagenaar Sjaak Polak. Zijn selectie speelde dinsdagavond een oefenduel bij eredivisionist Fortuna Sittard.

Na een 0-3 voorsprong, trok Fortuna Sittard na de pauze de zaak toch nog recht en won uiteindelijk nipt met 4-3. De formatie van Sjaak Polak stond binnen twintig minuten al met 0-3 voor. Yassine Bouchnafa (2x) en de voormalige ADO Den Haag-speler Nick Broekhuizen (foto) gaven doelman Luuk Koopmans (ook ex-ADO Den Haag) het nakijken. Met die stand gingen de ploegen ook de rust in.

Ombuigen

Danny Buijs, dit seizoen trainer van de Limburgse club, zag zijn ploeg de score ombuigen in de laatste tien minuten. Bij Fortuna Sittard had doelman Koopmans na een uur spelen plaats gemaakt voor Tom Hendriks. De aansluitende treffers van de Limburgers kwamen van Inigo Cordoba (2x). De gelijkmaker en het winnende doelpunt werden geproduceerd door Tijjani Noslin: 4-3.