ADO Den Haag haalt Regillio Vrede binnen als nieuwe assistent-trainer

ADO Den Haag heeft Regillio Vrede (foto) aangesteld als de nieuwe assistent-trainer van het eerste elftal bij de mannen. Met zijn rijke ervaring zal Vrede een waardevolle aanvulling zijn op de technische staf.

Regillio Vrede, geboren in Paramaribo, heeft een indrukwekkende staat van dienst in het voetbal. Als speler heeft hij onder andere gespeeld voor RKC Waalwijk, Roda JC, Iraklis Saloniki, FC Groningen en TOP Oss. Met Roda JC won hij zelfs tweemaal de KNVB Beker. Na zijn spelerscarrière heeft Vrede bij meerdere clubs de rol als assistent-trainer vervuld. Dit deed hij onder meer bij FC Oss, AGOVV Apeldoorn, Roda JC Kerkrade, RKC, NAC en MVV. Met Roda JC promoveerde hij als ad interim-trainer.

Bekenden

Vrede en Kalezic zijn geen onbekenden van elkaar. Zij werkten eerder met elkaar bij Roda JC en MVV Maastricht. Technisch directeur Joris Mathijsen is blij met de aanstelling: ,,Als assistent-trainer zal Regillio zijn kennis en ervaring overdragen aan onze spelers en bijdragen aan de ontwikkeling van ons team. Zijn persoonlijkheid zal een belangrijke rol spelen bij het behalen van onze doelstellingen”, laat hij weten op de clubsite. Regillio Vrede zal maandag starten met zijn werkzaamheden als assistent-trainer. Vrijdag zal hij wel aanwezig zijn bij de (besloten) oefenwedstrijd die ADO Den Haag speelt tegen VVV Venlo.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder