Joris Mathijsen: ,,Henk Veerman heeft z’n kwaliteiten al bewezen”

ADO Den Haag heeft de 32-jarige Henk Veerman (foto) aangetrokken. Hij komt op huurbasis over van FC Volendam. ADO Den Haag heeft ook de optie tot koop. Veenman zal in de aanval van ADO Den Haag de plaats van Thomas Verheijdt overnemen.

Technisch directeur Joris Mathijsen van ADO Den Haag is verheugd over de komst van Henk Veerman. Op de clubsite zegt hij: ,,Henk is een zeer getalenteerde spits die zijn kwaliteiten al heeft bewezen op verschillende niveaus. Hij is groot, sterk en heeft scorend vermogen. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan ons team en dat hij onze voorhoede zal versterken. ADO Den Haag heet Henk van harte welkom bij de club en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Henk Veerman

Henk Veerman heeft er zelf ook veel zin in: ,,Ik ben enthousiast om bij ADO Den Haag te spelen en kijk uit naar de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt. Ik zal mijn uiterste best doen om de club en de supporters trots te maken met mijn prestaties op het veld.”

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder