ADO Den Haag past in verband met weersvoorspelling programma Open Dag aan

ADO Den Haag heeft vanwege de slechte weersvoorspellingen een aangepast programma tijdens de Open Dag samengesteld.

Meerdere clubs hebben de Open Dag helaas al moeten verkorten of afgelasten, ADO Den Haag kiest ervoor om de verschillende activiteiten zoveel mogelijk naar de overdekte omloop in het stadion te verhuizen. Op die manier doet de club er alles aan om er voor de gehele familie nog steeds een feestelijke dag van te kunnen maken.

Open Dag 2023

Vanaf 11.00 uur zal het stadion openen, toegang is via de Haaglanden tribune. Let op! Hiervoor is een gratis toegangskaart vereist. Vanaf 11.00 uur zijn onder de Aad Mansveld tribune ook de verschillende supportersverenigingen aanwezig. Samen met partners van de club staan zij klaar met verschillende activiteiten en merchandise. Daarnaast zorgt ADO Den Haag nog altijd voor o.a. springkussens, een gatengoal, pannaveldjes en ADO KIDS-activiteiten, maar dan overdekt! Ook zal vanaf 11.00 uur Girlpowerradio vanuit de omloop de muziek verzorgen en zijn de counters geopend om een drankje te kunnen halen.

Footcamp

Tussen 11.00 – 12.00 uur wordt er een ADO Footcamp georganiseerd. Iedereen boven de 18+ die de sportieve uitdaging aan wil gaan kan zich hiervoor inschrijven door HIER te klikken. Vol = Vol! Op vrijdag 4 augustus sturen we iedereen die kan deelnemen een bevestiging en aanvullende informatie.

Om 12.00 uur zullen DJ Gizmo, Wesley de Bruin en Robbie te Pas de muzikale omlijsting in het stadion verzorgen en wordt er langzaam toegewerkt naar de spelerspresentatie van zowel de mannen als de vrouwen. Om twee uur wordt er afgetrapt tegen Genk O23. Na afloop van de wedstrijd heeft iedereen de mogelijkheid om onder de hoofdtribune een handtekening te scoren en/of met jouw favoriete speler/speelster op de foto te gaan.

Programma

11:00 uur Start diverse activiteiten in de omloop; Entertainment Girlpower Radio
12:00 uur Muziek vanaf het veld met DJ Gizmo
12:15 uur Optreden Wesley de Bruin & Robbie te Pas
12:45 uur Spelerspresentaties (mannen en vrouwen)
13:15 uur DJ Gizmo
14:00 uur Aftrap wedstrijd ADO Den Haag – Genk U23
15:45 uur Einde wedstrijd
16:00 uur Selfiesessie onder de hoofdtribune

Belangrijk: Bestel een gratis kaart voor toegang tot het stadion!

Kom je ook naar de Open Dag van ADO Den Haag? Voor toegang tot het Bingoal Stadion is het belangrijk dat je een gratis kaart aanschaft. Dit kan heel eenvoudig via de online ticketingomgeving van ADO Den Haag. Ga naar Open Dag en verzilver jouw gratis kaart. Je kunt één gratis kaart per account bestellen. Nog geen ADO Den Haag account? Klik dan op de Open Dag en vervolgens registreren om eenmalig een account aan te maken en ook in de toekomst van alle voordelen van een ADO Den Haag account gebruik te kunnen maken.

Let op! Kinderen t/m 12 jaar kunnen (op vertoon van legitimatie) bij de stadionkassa kosteloos een toegangskaart voor de Open Dag afhalen.

ADO Den Haag Merchandise

Tijdens de Open Dag de nieuwe ADO Den Haag merchandise scoren? Dat kan dit jaar in één van de zakelijke ruimtes in het stadion. Deze bereik je vanuit de omloop van het stadion, zodat je jouw officiële ADO Den Haag-outfit kan bemachtigen. Uitshirts zijn in beperkte maten beschikbaar, maar natuurlijk is het op deze dag ook mogelijk om een Pre-Order te plaatsen. Let op! In voorbereiding op de open dag zal de fanstore op vrijdag 4 augustus gesloten zijn.

Plattegrond

(Bron: ADO Den Haag)

 

Lees verder