Nick Broekhuizen kiest definitief voor Quick Boys

Nick Broekhuizen maakt komend seizoen deel uit van de selectie van trainer Thomas Duivenvoorden van Quick Boys. Broekhuizen deed mee in de voorbereiding in hete erste blok van de Katwijkers, maar speelde vervolgens enkele duels mee met het Team VVCS om te trachten elders een profcontract af te dwingen.

Hij tekent bij Quick Boys een contract voor één seizoen met een eenzijdige cluboptie voor een tweede. Boekhuizen (21) kwam via de jeugdopleidingen van FC Lisse en Alphense Boys bij de profs van ADO Den Haag terecht. De inwoner van Lisserbroek maakte vorig seizoen zijn officiële debuut in de hoofdmacht van de club uit de Hofstad en was een vaste waarde in het beloftenelftal.

Fit

Op de site van de Katwijkers zegt Nick Broekhuizen: ,,In eerste instantie vond ik het nog te vroeg om een definitieve keuze te maken. De transfermarkt was immers net open. Bij het VVCS-team kon ik fit blijven en zien wat er eventueel nog op mijn pad zou komen. Tijdens het eerste gedeelte van de voorbereiding heb ik echter wel een heel goede indruk kunnen krijgen van deze club. Hier is alles heel goed geregeld. Ik weet ook hoe het voetbal leeft op Nieuw Zuid. Daarom heb ik Quick Boys altijd in het achterhoofd gehouden.”

(Foto: Quick Boys)

Lees verder