SEV uiterst gedreven van start met voorbereiding nieuwe seizoen

Haaglanden Voetbal besteedt zoals altijd niet alleen aandacht aan de clubs in de top van het amateurvoetbal. Ook de clubs die op een lager niveau spelen hebben onze aandacht. Bijvoorbeeld het Leidschendamse SEV, dat inmiddels op de Kastelenring ook is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Foto’s: Alexander Wagener

Op 31 juli startte de nagenoeg volledige spelersgroep. Met vier trainingen de afgelopen week, soms in weersomstandigheden die meer aan de late herfst deden denken, is de opening van het seizoen 2023-2024 voor de SEV-selectie achter de rug. Hoofdtrainer Arjan Kortleven en de trainer van SEV 2 Semi Gungor, bijgestaan door assistent trainer Ben de Haan en keeperstrainer Björn Henrichs, blikken tevreden terug op de eerste week.

,,Er is met veel plezier heel hard gewerkt. De groep heeft zeer fanatiek getraind en we kijken uit naar de eerste wedstrijden”, aldus de technische staf. Die oefenduels volgen dan ook snel. Na zeven trainingen staat zaterdag 12 augustus de eerste oefenwedstrijd op het programma. Om 14.30 uur komt Quick Steps op bezoek op de Kastelenring. Dan gaat SEV 15 augustus naar Kagia en vier dagen later komt weer om 14.30 uur Meerburg een visite afsteken.

Weer zeven dagen later gaan de groen/witten op bezoek bij vv Rhoon, op dinsdag 29 augustus gevolgd door de wedstrijd tegen Ariston’80. De bekerwedstrijden tegen Sporting Leiden (uit), Haagse Hout (thuis) en ODB (weer uit) staan gepland op de zaterdagen 2, 9 en 16 september en die starten allemaal om 14.30 uur. De competitie start dan zaterdag 23 september.

Lees verder