Jaarlijkse toernooibeurs in oktober weer bij DHL

Het jeugdbestuur van DHL en Alex Pronk houden op maandag 23 oktober weer de jaarlijkse toernooibeurs in het clubgebouw aan de Brasserskade in Delft. De bijeenkomst vangt aan om 20.00 uur.

Dit keer is de 26e editie van de erkende toernooibeurs iets later gepland dan normaal. Normaal gesproken was de toernooibeurs al in de maand september. De kantine is die avond geopend vanaf 19.45 uur en het is de bedoeling om exact 20.00 uur starten met de toernooibeurs. De opzet van deze beurs is om naast het leggen van contacten, de clubs de mogelijkheid te bieden om uit- en thuistoernooien te regelen voor de jeugdelftallen.

Uitnodiging

Alle verenigingen hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen. Alex Pronk: ,,Nu maar hopen dat de verenigingen zich snel aanmelden, ondanks de latere datum van de toernooibeurs. Er zijn nu al aanmeldingen binnen overigens.”

Aanmelden

Degenen, die de toernooibeurs willen bezoeken, wordt verzocht zich aan te melden bij Alex Pronk (awapronk@telfort.nl). Geef naam vereniging, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres op van de contactpersoon.

Lees verder