Oefenvoetbal: sv Erasmus langs DHC O23, winst voor RKAVV O23

Op eigen veld was sv Erasmus de bovenliggende partij in het duel met DHC O23. RKAVV O23 was met miniem verschil de leeftijdsgenoten van Spartaan’20 uit Rotterdam de baas. En combinatie elftal van Den Hoorn 1 en de O23 verloor van sv Charlois.

Tekst: Roland van der Linden

DHC heeft dit seizoen ook een O23-team in de competitie ingeschreven. De Delftse mannen moesten zich gewonnen geven in het uitduel bij sv Erasmus. De Haagse ploeg van trainer Patrick Vink won de wedstrijd met 2-0. Paul Didi Eesiah nam beide treffers voor zijn rekening.

Op Sportpark De Kastelenring was het O23-team van RKAVV Spartaan’20 O23 nipt de baas. De Leidschendamse formatie van trainer Curtis Martels (foto) won door een treffer van Floyd van Ommeren in de tweede helft het duel met 1-0.

Den Hoorn speelde met een gemixt elftal van het 1e en de O23 tegen sv Charlois. De Rotterdammers sloten de eerste helft af met een 1-3 voorsprong. Namens Den Hoorn was Rayen Clemens trefzeker. Met 11 nieuwe spelers werden de twee 45 minuten gespeeld. Bas de Joode bracht de 2-3 op het bord waarna sv Charlois weg liep naar een 2-5 zege.

Lees verder