Oefenvoetbal O23: RKAVV O23 in evenwicht met Scheveningen, ruime winst FC Skillz O23

Op Houtrust kwam RKAVV O23 uit tegen een combinatieteam van Scheveningen 2 en de O23. Het duel kende geen winnaar. FC Skillz O23 was een maatje te groot voor de leeftijdsgenoten van Spartaan’20. HBS O23 won van het tweede team van FC ’s-Gravenzande.

Scheveningen 2/O23 – RKAVV O23

Na een kwartier spelen kwam Scheveningen door een benutte strafschop van Riley Mesters op 1-0. Vlak voor rust kon Floyd van Ommeren uit een afgeslagen bal voor de 1-1 zorgen namens de Leidschendammers. Halverwege de tweede helft kwam Scheveningen opnieuw op voorsprong dankzij Arthur Thomasjan, die met een stiftbal de keeper kansloos liet. In de slotfase kwam RKAVV O23 nog op gelijke hoogte. Jeffrey Bolleboom zorgde voor de 2-2 eindstand.

HBS O23 – FC ‘s-Gravenzande 2

De thuisploeg was de bovenliggende partij in het duel met de Westlanders. Op Craeyenhout kwam een 3-1 eindstand op het scorebord te staan. Ray Brederoo scoorde namens FC ‘s-Gravenzande 2 de 0-1. Dylan Venneman, Boris Wetzel en Mica Knoester schoten HBS vervolgens naar de overwinning.

FC Skillz O23 – Spartaan’20 O23

In een doelpuntrijk duel was FC Skillz heer en meester in de strijd met de Rotterdammers. Na negentig minuten voetballen stapte de Haagse ploeg met een 8-3 overwinning van het veld. Dylano van den Barselaar, Kevin Adebasin (2x) en Abdessamie el Bouzrouti zorgden voor een 4-2 voorsprong bij rust. Jontje kastaneer (2x), Su en Yesser scoorden na de thee.

AFC O21 – Excelsior Maassluis O21

De ploeg van trainer Gino Ninaber (foto) won met het uitduel in Amsterdam terecht met 0-1. Jochem Gregorowitch scoorde in halverwege de eerste helft de enige treffer van het duel.