DUNO-toernooi: Winst voor Quick (za), Westlandia O23 met lege handen

De O23 van Westlandia moest haar meerdere erkennen in Foreholte op het IM Cees IJspelder-toernooi van DUNO. In het toernooi voor de vierdeklassers won de zaterdagploeg van Quick van sv Loosduinen en pakte de tweede prijs.

Tekst: Roland van der Linden            |      Foto’s: Alex Pronk

Foreholte – Westlandia O23

De ploeg uit Voorhout kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Thijs van Gils kon scoren uit een bal van Zalewski. Zeven minuten in de tweede helft was het opnieuw raak voor Foreholte. Een vrije trap van Thom Steendam werd goed afgerond door Boyd Slobbe.

Westlandia O23 scoorde in de 69e minuut de aansluitingstreffer en was zes minuten later opnieuw trefzeker. De 2-1 kwam op naam van Kaan Uguz en daarna was Jayden Luiten verantwoordelijk voor de gelijkmaker: 2-2. In de slotminuut zag de ploeg van trainer Christian van Dam de winst toch nog naar de tegenpartij gaan. Thom Steendam scoorde op aangeven van Julian Autar de 3-2.

sv Loosduinen – Quick (zat)

DUNO had in het toernooi voor vierdeklassers al beslag gelegd op de eerste prijs door beide duels met 2-1 te winnen. Voor sv Loosduinen en Quick (zat) restte nog de strijd om de tweede plaats. In de 38e minuut opende sv Loosduinen de score. Een vrije trap van eigen helft werd door Vince Vermeulen met een boog over de keeper heen in het doel gewerkt.

Na een half uur spelen in de tweede helft kwam Quick op gelijke hoogte uit een vrije trap van Kees Noorman. In de slotminuut viel ook nog de 1-2. Taco Steens bezorgde de Haantjes de victorie.