DUNO-toernooi: TAC’90 in tweede helft langs sv Nootdorp

Op het IM Cees IJspelder-toernooi van DUNO kwamen TAC’90 en sv Nootdorp elkaar tegen in hun tweede wedstrijd. Na de 0-0 tegen Foreholte kwam de formatie van trainer Arie van der Padt nu wel als winnaar uit de bus. Na een 0-1 stand bij rust, pakte TAC’90 na de doelwisseling met 3-1 de winst.

Tekst: Roland van der Linden          |         Foto’s: Aad van der Knaap

In de eerste helft leed TAC’90 klungelig balverlies op het middenveld. De steekbal van sv Nootdorp kon nog weggewerkt worden door keeper Dion van Wijk, die ver uit zijn doel gekomen was. De bal ging naar de zijkant maar kwam precies in de voeten van Joey van Maaren van de Nootdorpers terecht, die de bal in het lege doel kon schieten: 0-1.

Na de thee stond TAC’90 met een compleet ander elftal op het veld en kreeg ook een aantal kansen. In de 68e minuut kwam de gelijkmaker op het bord. Uit een pass van Kenan Dagsoy kon Rensy Barradas scoren: 1-1. Vijf minuten later viel de 2-1 door een treffer van Mo el Osrouti. Even later was het weer raak. TAC’90 kreeg een strafschop na een overtreding op Rensy Barradas. Kenan Dagsoy was trefzeker vanaf elf meter: 3-1.