sv Houtwijk-toernooi: GDA zet monsterscore neer tegen Haagse Hout

GDA speelde dinsdagavond op het sv Houtwijk-toernooi tegen vijfdeklasser Haagse Hout. In het andere duel stonden Duindorp SV en Semper Altius tegenover elkaar.

Foto’s: Wil aan de Wiel

GDA – Haagse Hout

Voor Haagse Hout was er tegen GDA weinig eer te behalen. De ploeg van trainer Roel Zandbergen keek vanaf de eerste minuut al tegen een achterstand aan. GDA scoorde in de eerste helft tien treffers en Haagse Hout trof eenmaal doel, waardoor beide ploegen met een 10-1 stand de kleedkamers opzochten. Na rust voegde GDA er nog zeven doelpunten aan toe.  Haagse Hout kwam nog tot één doelpunt, waardoor de wedstrijd eindigde in een 17-2 overwinning voor GDA.

Topscorers bij GDA waren Dennis Heemskerk, Noa Schoenmaker en Gökmen Coban, die ieder driemaal het net van Haagse Hout wisten te vinden. Jayden van Zoelen en Bradley Schoemaker schoten beiden tweemaal met scherp, terwijl door Michael van Zwam, Justin Schoenmaker, Dennis Lubout en Jeroen Mantel eenmaal de roos troffen. De schutters aan Haagse Hout-kant waren Volkan Tekten en Michael Jorden.

Duindorp SV – Semper Altius

De andere wedstrijd op de eerste dag van het sv Houtwijk-toernooi tussen Duindorp SV en Semper Altius eindigde in een 4-0 overwinning voor de Scheveningers. Deze stand was al bij rust bereikt. Roan van Baaren zette de ploeg van trainer Martin Abbenhuis op 1-0. Femi Aboh wist de marge te verdubbelen en Benito Bodman (die zijn overschrijving naar DHC eerder al had ingetrokken) was verantwoordelijk voor de 3-0.  Nog voor rust bepaalde Juul van der Hak de eindstand op 4-0.