Oefenvoetbal: DSO moet winst laten aan Ter Leede

Op Sportpark Bentwoud was DSO gastheer voor Ter Leede, dat ook in de Vierde Divisie uitkomt. De ploeg uit Sassenheim ging er met een nipte overwinning vandoor.

DSO speelde sterk in de eerste twintig minuten en kreeg drie opgelegde kansen. Tim Ceder (foto) kwam twee keer in een één-op-één-situatie met de keeper van Ter Leede, maar was evenzoveel keer de mindere. Na de sterke opening zakte DSO ver teug. Het spel werd minder en minder. Vlak voor rust opende Ter Leede de score: 0-1.

Druk

In de tweede helft herpakte DSO zich en zette de nodige druk naar voren. Het veldspel was een stuk beter, maar dit leverde geen grote kansen op. De bezoekers kregen nog wel kansen in de omschakeling om DSO pijn te doen, maar speelde deze niet goed uit, waardoor de kansen om te scoren uitbleven. Het bleef derhalve bij 0-1.