Veel clubs hebben voor komend seizoen trainingskamp al geboekt

Het voetbalseizoen moet nog beginnen, maar veel clubs hebben al vooruitgekeken en plannen gemaakt voor hun trainingskamp in warmere oorden tijdens de komende winterstop. Verstandig om uitgebreid keus te hebben in locaties en vliegarrangementen.

Spanje blijkt bij veel clubs weer een geliefd land te zijn om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Met onze partner Trainingskampen.nl even kort gekeken waar de clubs uit onze regio – voor zover tot op heden bekend – naartoe gaan en die hun trainingskamp optimaal laten verzorgen door Trainingskampen.nl.

SPANJE

Benalmadéna

Wippolder / MVV’27

Malaga/Torremolinos

Westland zo / Westlandia O23 / FC ’s-Gravenzande

Gran Canaria

SVC’08 / PGS/Vogel / DUNO / WIK / VUC en VELO

Alicante

sv Erasmus

Barcelona

Quintus

PORTUGAL

Algarve (Albufeira)

Oliveo

Van diverse clubs weten wij, dat zij momenteel in bespreking zijn over hun bestemming komende winter. Heeft ook uw club interesse in een trainingskamp tijdens de winterstop in binnen- of buitenland. Laat het ons weten, wij zorgen dat onze partner Trainingskampen.nl ook voor uw club een passende offerte samenstelt. En wie weet, wordt ook uw club tijdens het trainingskamp op de voet gevolgd door Haaglanden Voetbal voor onze website en/of TV-programma’s.

Wacht niet te lang, accommodaties en vooral vliegtickets worden in de loop van de tijd alleen maar duurder! Laat ons weten of ook uw club interesse heeft:

trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl

Lees verder