Oefenvoetbal: SEV verslaat Meerburg, DWO bindt DSVP aan zegekar

Wilhelmus en Graaf Willem II VAC kwamen niet tot scoren in hun oefenduel. SEV was in de eerste helft de mindere van Meerburg, maar pakte na de thee toch nog de volle winst. DWO was op eigen veld te sterk voor DSVP en VCS verslikte zich in SVO Buytenpark. SVH verloor van VVOR.

Wilhelmus – Graaf Willem II VAC

Aan de Groene Zoom speelden Wilhelmus, dat degradeerde uit de tweede klasse tegen Graaf Willem II-VAC, dat vorig seizoen het kampioenschap binnenhaalde in de vierde klasse. In een gelijkwaardig duel kregen beide teams kansen, maar bleven treffers uit: 0-0

SEV – Meerburg

In een duel met twee gezichten was het uiteindelijk SEV, dat de wedstrijd naar zich toe trok met 3-2. De bezoekers uit Zoeterwoude stonden met de rust met 0-2 voor. In de tweede helft was SEV de bovenliggende partij en kantelde de wedstrijd. Voor de ploeg van trainer Arjan Kortleven scoorde Rachid Haynes twee keer. Ook aanvoerder van Wessel van Huizen kon het net vinden.

DWO – DSVP

Beide trams gingen aan de thee met de brilstand op het scorebord: 0-0. In een sportief duel kregen beide teams een goede kans om te scoren, maar konden die niet verzilveren. Zeven minuten in de tweede helft werd een voorzet van DWO niet goed verwerkt door de Pijnackerse defensie en kon Gennaro Rosalia profiteren. Nog geen kwartier later was Rosalia opnieuw trefzeker en kwam de 2-0 eindstand op het scorebord.

VCS – SVO Buytenpark

In Den Haag zorgde SVO Buytenpark voor een goed resultaat. De formatie van trainer Francis Janse (foto) kwam op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Fabian Bruster. Nog voor de rust kwam VCS op gelijke hoogte na een treffer van Omer Karadag. Na de doelwisseling besliste wederom Fabian Bruster het duel in Zoetermeers voordeel: 1-2.

VVOR – SVH

Op het toernooi van Groote Lindt verloor SVH de kleine finale van VVOR. Het duel ging met 4-1 verloren. Rayvano van Alphen was succesvol in de afwerking voor SVH.