Ook Quick Steps heeft weer haar bekende IM Bing Kappenburg-toernooi

Ook bij Quick Steps staat er weer een toernooi op het programma deze week. Het alom bekende IM Bing Kappenburg-toernooi kent haar derde editie. Het toernooi is vernoemt naar de Erevoorzitter Bing Kappenburg, die van 1981 toto en met 2016 als Algemeen voorzitter de club Quick Steps diende.

Quick Steps won de eerste editie en vorig jaar was sv Erasmus de winnaar van het tweede toernooi. Buiten sv Erasmus is deze editie aangevuld met de teams van Laakkwartier en de zaterdagtak van Quick. Op donderdag zullen om 20.00 uur de wedstrijden Quick Steps – Quick (za) en sv Erasmus – Laakkwartier gespeeld worden. Deze wedstrijden zullen onder leiding staan van de arbiters Peter Charité en Jeff van Hamersveld.

Zaterdag

Op zaterdag spelen de verliezers tegen elkaar om de 3e/4e plaats en de winnaars zullen strijden om de inmiddels felbegeerde wisselbeker. Deze wedstrijden beginnen zaterdag om 14.30 uur, waarna de middag zal worden voortgezet met een BBQ en feestelijk afgesloten worden door niemand minder dan Ricardo Smit. Voorafgaand de finalewedstrijden spelen Quick Steps 2 en Quick Steps 3 een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar om 12.00 uur. Tegelijkertijd zullen de Quick Steps-veteranen ook een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de veteranen van EDO. Tony Roerade, namens de organisatie van het toernooi: ,,De weergoden zijn ons deze week goed gezind, dus wij kijken uit naar een mooi toernooi!”

Lees verder