Daryl van Mieghem nu inderdaad contractspeler bij ADO Den Haag

ADO Den Haag versterkt zich per direct met de ervaren Daryl van Mieghem (foto). De 33-jarige aanvaller komt over van FC Volendam en tekende dinsdag in het Bingoal Stadion een contract, dat hem tot medio 2025 aan de club bindt. Hiermee is de komst van Van Mieghem naar Den Haag officieel.

Van Mieghem, die zijn voetbalcarrière bij AFC in Amsterdam begon, speelde onder andere voor Heracles Almelo, Excelsior, Telstar, De Graafschap en FC Volendam. Met laatstgenoemde promoveerde hij in 2021 naar de Eredivisie, waar hij met elf doelpunten en zestien assists een belangrijke rol in speelde. Ook het afgelopen seizoen heeft Van Mieghem zijn waarde bewezen. In dertig optredens wist hij acht keer het net te vinden.

,,Ik heb goede gesprekken gehad met de club, waardoor ik besloten heb de overstap naar Den Haag te willen maken”, laat Van Mieghem op de clubsite weten. ,,ADO is een grote club, met een fanatieke en trouwe achterban. Ik kijk de komende seizoenen met enthousiasme tegemoet.”

Technisch Directeur Joris Mathijsen deelt het enthousiasme van Van Mieghem: ,,Daryl heeft aangegeven heel graag naar Den Haag te willen komen. Dat is een mooi compliment voor de club. Daarnaast heeft hij de afgelopen seizoenen bewezen, met veel doelpunten en assists, van absolute waarde te zijn. Met zijn komst voegen we een hoop ervaring toe aan onze selectie.”

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder