Warming-up Vierde Divisie: Ekrem Kahya (HBS): ,,Geduld en discipline zullen doorslag geven”

HBS greep vorig seizoen net naast de titel en moest ook de nacompetitie aan zich voorbij laten gaan. Een nieuw seizoen, dus nieuwe kansen voor de selectie van trainer Ekrem Kahya (foto), die ook dit seizoen weer een koppel vormt met assistent Marten Glotzbach. HBS mag in haar eerste duel aantreden op Nieuw-Varkenoord tegen sc Feyenoord.

Tekst: Ton Beije

,,We hebben een prima voorbereiding gehad waarin we geprobeerd hebben om alle spelers voldoende speelminuten te geven en dat is gelukt. We hebben dit seizoen weer iedereen hard nodig en tot zover is iedereen fit”, aldus trainer Ekrem Kahya. ,,De voorbereiding van vier weken is wat te kort, maar ook wel voldoende want iedereen wil altijd weer om de punten spelen, dat is gewoon een ander gevoel”, gaat de oefenmeester van de Kraaien verder.

Fysiek

Zaterdag op bezoek bij sc Feyenoord, geen onbekende van HBS. Kahya: ,,We hebben de eerste oefenwedstrijd tegen ze gespeeld. Een degelijke, fysiek sterke ploeg met een aantal behendige spelers, dus het wordt een goede wedstrijd. Sowieso wordt dit seizoen met de nieuwe opzet beter qua weerstand omdat ik denk dat de ploegen meer gelijkwaardig zijn. Ik verwacht een fysieke wedstrijd, waarin geduld en discipline de doorslag zullen geven.”

Blessures

Compleet kan HBS in ieder geval nog niet aantreden. Kahya: ,,We hebben nog een aantal blessures, dus speler die er eventueel niet bij kunnen zijn en daar kijken we nog naar.” De HBS-trainer wil voor aanvang van het seizoen nog wel wat opmerken: ,,Ik wens alle teams, ongeacht de klasse, heel veel succes en laten we hopen op veel kwalitatief mooie en spannende wedstrijden en dat iedereen gezond blijft zonder (ernstige) blessures.”

 

Lees verder