SVH-toernooi: Thuisploeg SVH bereikt finale en stuit nu op VCS

In de strijd om de SVH Cup 2023 kwam de thuisploeg in het strijdperk tegen Haagse Hout. Pas na strafschoppen kwam SVH als winnaar uit de strijd. VCS won het duel met Wanica Star. De wedstrijd haalde echter het einde niet, vanwege het uitvallen van de verlichting.

SVH – Haagse Hout

Het duel tussen SVH en Haagse Hout eindigde na negentig minuten spelen onbeslist. Het duel kende 2-2 als eindstand. Namens de thuisploeg waren Rayvano van Alphen en Mouhsine El Arnouki scherp in de afwerking. Voor de ploeg van de nieuwe trainer Roel Zandbergen (foto) scoorden Micky Debresiyon en Volkan Tekten. Uit de noodzakelijke strafschoppenserie kwam SVH als winnaar uit de bus.

VCS – Wanica Star

In de eerste helft nam VCS een 1-0 voorsprong door een treffer van Rico Kogeldans. Deze stand werd ook het eindresultaat. Het duel moest na de doelwisseling gestaakt worden omdat de lichtinstallatie uitviel.

VCS speelt nu aanstaande zaterdag tegen SVH in de finale. Haagse Hout stuit op Wanica Star in de strijd om de derde positie.