Quick Steps Toernooi: Achtklapper voor Quick (za), ook sv Erasmus naar finale

Op het eigen IM Bing Kappenburg toernooi liep Quick Steps tegen een forse nederlaag aan in het duel met de zaterdagploeg van Quick. De Haantjes mogen het in finale opnemen tegen sv Erasmus, dat Laakkwartier O23 terugwees.

Tekst: Roland van der Linden

sv Erasmus – Laakkwartier 023

De ploeg van trainer Patrick Vink (foto) schoof de O23 van Laakkwartier aan de kant met 4-2. Mitchell Beijersbergen opende de score voor sv Erasmus. Nick Neervoort stelde daarna Justin Seegers in staat om Laakkwartier O23 op gelijke hoogte te schieten. Na de 2-1 van Martijn Kersten was opnieuw Seegers trefzeker, nu was Ronny Velders de aangever. Kasper Koers en Marnix Hermans schoten sv Erasmus uiteindelijk naar een 4-2 overwinning.

Quick Steps – Quick (za)

Na een rommelige voorbereiding kon Quick Steps eindelijk met haar basiselftal spelen. De ploeg van trainer Ronald Freen kreeg kansen, maar de goede keeper van Quick hield zijn doel lang schoon. Toch kwam Quick Steps verdiend op voorsprong door een treffer van Yassine. Na de thee moest de thuisploeg veel spelers rust geven en veel wisselspelers inbrengen. Quick had daarna een groot overwicht en liep weg naar een 1-8 overwinning door treffers van Mees Schoonhoven, Daan Vierling (3x),  Taco Steens, Nathan Solagnier (2x) en Felix de Jonge.

Lees verder