Rody de Boer verkast van Roda JC naar Aalborg BK in Denemarken

Rody de Boer (foto) mocht van Roda JC uitkijken naar een nieuwe club. Die heeft de Haagse doelman hij nu gevonden in het Deense Aalborg BK. Na de komst van Koen Bucker was er bij Roda JC geen plek meer voor de 26-jarige ex-keeper van onder meer de ADO Den Haag Beloften.

Aalborg BK, dat viermaal kampioen van Denemarken wist te worden, speelt nu op het tweede niveau en gaat na zes duels fier op kop. Rodi de Boer begon bij ADO Den Haag, verkaste naar Telstar en daarna naar AZ. In 2021 kwam hij bij Roda JC terecht en speelde daar 49 wedstrijden in de hoofdmacht. De Haagse doelman drukte in Kerkrade behoorlijk op de salarishuishouding en mocht mede daarom vertrekken.

Bijdrage

,,Ik ben blij om deel uit te maken van Aalborg BK, wat ik een geweldige club vind. Mijn eerste indrukken zijn erg goed, de faciliteiten zijn fantastisch en ik kan niet wachten om te beginnen”, laat De Boer weten op de clubsite. ,,Als keeper wil ik graag een bijdrage leveren aan het opzetten van het spel en meewerken aan de opbouw en uiteraard de reddingen leveren die nodig zijn. Nu kijk ik er naar uit om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en deel uit te maken van een goede keepersgroep. Het is goed voor alle spelers met concurrentie om een plek, dus ik kijk ernaar uit om op het trainingsveld te staan ​​en natuurlijk hoop ik zoveel mogelijk te spelen”, besluit Rody de Boer.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder