Blauw-Zwart Toernooi: Graaf Willem II VAC in finale onderuit, gastheer laatste

In Wassenaar eindigde thuisploeg Blauw-Zwart op het 11e Henk Pieters-toernooi als rode lantaarndrager na een nederlaag tegen Meerburg. Graaf Willem II VAC moest de hoofdprijs in de finale laten aan het Leidse DoCoS.

3e/4e plaats: Blauw Zwart – Meerburg

De gastheer speelde een nuttig toernooi, waarin het alle spelers het veld liet betreden. De ploeg van trainer Alan Campfens eindigde wel op de laatste positie. Meerburg was in de kleine finale met 1-2 de betere ploeg. Voor de club uit Zoeterwoude scoorde Sten Bril zowel voor als na de rust. De net van vakantie teruggekeerde Marnix Dijkhuizen nam in de tweede helft de enige treffer van Blauw-Zwart voor zijn rekening.

Finale: DoCoS – Graaf Willem II VAC

De eerste prijs werd een prooi voor de Leidse ploeg van trainer Edwin Vurens. In het met 3-1 gewonnen duel scoorde Martijn Guijt alle drie de treffers voor DoCoS. Hugo van Diepenbeek redde de eer voor het team van trainer Jan de Jong jr.