Victoria’04-toernooi: Derde plaats voor DWO in Vlaardingen

Het toernooi om de Broekpolder Cup bij Victoria’04 werd op één dag gespeeld met als deelnemers MSV’71, PPSC, Victoria’04 en DWO. De Zoetermeerders legden na een nederlaag tegen MSV’71 op een derde plaats beslag.

De loting voor de halve finale vond rond het middaguur plaats. DWO werd gekoppeld aan MSV’71 uit Maassluis. PPSC mocht het opnemen tegen gastheer Victoria’04.

Halve finale: MSV’71 – DWO

In het eerste kwartier werd drie keer gescoord. MSV’71 opende de score, waarna DWO kort daarna de 1-1 op het bord zette dankzij Nicky Wijsman. Even later was het weer raak aan de andere kant en kwam MSV’71 op 2-1 na een fout in de verdediging van de Zoetermeerders. In de tweede helft stelde MSV’71 de overwinning veilig met nog twee treffers: 4-1.

3e/4e plaats: DWO – PPSC

In de strijd om het brons troefde DWO de Schiedammers af met een flitsende start. Al in de tweede minuut bracht Joshua Steenvoorden Jean-Pierre Nocento in stelling die goed afrondde: 1-0. Acht minuten later was het weer raak. Met een mooi afstandsschot zorgde Marwan Moradi voor de tweede treffer. Kort daarna speelde Chadion Melfort (foto) Kurtley de Windt aan die voor de 3-0 tekende. Vlak voor rust kreeg DWO een rode kaart en kwam PPSC uit een strafschop op 3-1. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.