Chloe Vande Velde tekent jaar bij bij ADO Den Haag Vrouwen    

Met de handtekening van Chloe Vande Velde (foto) is de selectie van ADO Den Haag Vrouwen compleet. De 26-jarige middenvelder heeft haar aflopende contract met één seizoen verlengd. Zodoende is de Belgisch international ook het aankomende seizoen nog in het geelgroen te bewonderen.

Foto’s: Eric de Wit

Vande Velde kwam medio vorig jaar over van KAA Gent, waar zij acht seizoenen speelde. Sindsdien is zij uitgegroeid tot een vaste waarde op het middenveld van ADO Den Haag. Dit beaamt ook Technisch Manager, Annabel Toorenburg: ,,Chloé heeft het afgelopen seizoen een behoorlijk aantal minuten gemaakt, hierdoor heeft ze bewezen op het middenveld een belangrijke kracht te zijn voor ADO Den Haag Vrouwen. Daarnaast is ze een zeer vaardige speelster met veel ervaring op het hoogste niveau, zowel binnen als buiten het veld. Hier kunnen onze jongere speelsters nog veel van leren.”

Vanaf het eerste moment voelt Vande Velde zich thuis bij ADO Den Haag Vrouwen: ,,Met trots verleng ik mijn contract bij deze warme club. Ik kijk ernaar uit een belangrijke rol te spelen voor het team en mooie resultaten te halen dit jaar”, laat zij weten op de clubsite.

Lees verder